T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KEMALPAŞA - Damlacık İlkokulu

Haberler

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

     Çanakkale Zaferimizin 108. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

     Okulumuzun konferans salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinliği düzenledik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

     Cumhuriyetimizin coşkusunun tüm neşesiyle ve coşkusu ile hissedildiği, büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıl dönümü kutlu olsun. Emeği geçen tüm öğretmen , öğrenci ve velilerimize, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıldönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

Haz

Yeşilay konulu yaptığımız etkinliklerle öğrencilerimizin, bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Eyl

Uzaktan eğitim dönemi sonrası okulumuzu çok özledik. İlköğretim Haftası okulumuz tüm öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla kutlandı.